Kristoffer

Hej Kristoffer. Vem är du?

— Jag är en skön pajsare på 39 jordsnurr. Jag gillar Spagetti och köttfärssås men försöker undvika spagettin. Mitt yrke är ståuppkomiker men jag drömmer om en allvarlig roll i en socialrealistisk film. Jag tänker mycket kring värderingar. Filosoferar en del. Är intresserad av segling i små båtar.

Varför ville du göra den här podden?

– För att det är roligt att prata om idéer! Om jag var ekonomiskt oberoende skulle jag ägna veckorna åt att göra studiebesök på andras jobb för att se hur de har det. Jag älskar att få nya perspektiv. Jag hoppas få ny perspektiv av att prata med dom som som vill bli invalda i riksdagen.

Varför gör du podden med Tobias?

– För att Tobias är den smartaste jag vet när det gäller politik. Vi tycker mycket om att diskutera med varandra. Han är open minded, stringent och utmanar alltid min uppfattning. Vi har så roligt! Jag pratar utan att tänka. Han tänker utan att prata. Vi är den perfekta kombon. Tror jag 🙂

Har du politisk bakgrund?

– Nej. Egentligen inte. Jag har aldrig varit partipolitiskt aktiv. Jag har studerat statsvetenskap och är intresserad av förvaltningsfrågor. Hur vi skall använda våra skattepengar är en fråga som jag ägnar mycket tankemöda åt varje dag! Jag är en sån där jobbig jävel som prompt ska prata om politik mitt i den trevliga middagen.

När det är dags att rösta, vad är du ute efter då?

– Intelligenta politiker som är mer intresserade av att använda sitt förnuft än att bli kändisar. Gärna med ekonomisk hjärna och stort generöst hjärta.

Jag bad dig ta med en bok, vilken har du valt?

– Svensk författningssamling, alltså lagboken. Det har jag gjort för att påminna de som vill bli invalda i riksdagen om att deras uppgift är att stifta kloka lagar och lägga ansvarsfulla budgetar. Inte fjanta runt i media som en annan jävla TV-clown. Det är ju mitt jobb.

2 reaktioner på ”Kristoffer”

  1. Hur förtjust är Appelstoffe i Annie Lööf?
    1: jätteförtjust
    X: förälskad
    2: så fruktansvärt förtjust att han inte ställer en enda fråga, utan låter Annie ostört framhäva sig själv som världens mest suveräna människa.

  2. Gillar att lyssna till Synfällt framåt! Och vi är ju typ grannar på Tjärhovsgatan.. Sponsrar gärna er med fin-kaffe (eller te) fram till valet på coffice 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *