10 reaktion på “8. Paula Bieler”

 1. Paula , Man har genomfört otaliga undersökningar om vad barnen själva vill ( dvs när de är uppväxta) och svaren är entydiga 1 mamma och 1 pappa inget annat. Man skall se BARNETS BÄSTA allt har ingen bäring som helst. för 10 år sedan genomfördes en undersökning från Svenska håll , frågan som ställdes var
  1. Skulle Ni kunna tänka Er att adptera barn till en ensamstående Kvinna
  2. Skulle Ni kunna tänka er att adoptera till ett homosexuellt par
  Jag har för mig att 98 % av givareländerna svarade ja på fråga 1 och övriga bevärdigade inte fråga 2 med något svar , utan ex 4 länder i Sydadmerika hotade att stänga av samtliga repeterar samtliga adoptioner till Svenska familjer om Sverige to ett sådant beslut. , Så gör rätt gör om
  mvBjörn stolt pappa till 2 adopterade sönder

  1. Kan du ge en referens till någon undersökning som säger att barn föredrar ”en pappa och en mamma”?

   1. Räcker väl att kolla på hur många av barnen till föräldrar som har kommit ut som homosexuella mår för att förstå att det kanske inte är en bra idé.

    1. Oh. The green-eyed monster strikes again! I'm so jealous! :D Love that dress with the blue and mauve skirt, that black top and the hairband thingie u made! <3 And you're coming down to India? When? :)I'm in love with that lapis lazuli ring and the lotus wraparound ring. Totally pining-away-in-love kind of love.

    2. I know you’ve answer this question before on other HGH products. I’ve been taking Secratatropin for about ten days now. Is it safe to take protein with this particular product? I feel like I’m lacking something… Thanks

 2. Pingback: Paula Bieler

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>