17 reaktion på “19. Gudrun Schyman”

 1. Tobias! Du får inte lägga dig såpass lätt i energifrågan. Du har forskningen på din sida, kärnkraft är både hållbart och säkert med den nya teknik som finns. Vilket det låter som du är fullt medveten om men du låter ändå Gudrun totalt köra över dig.

  Annars grymt avsnitt! Mera fokus på feminism i synfält framåt!

 2. haha. Ja, jag håller med, men jag tänkte att det var ett sidospår. Hoppas lyssnarna drar egna slutsatser.

  Pratar gärna ordentligt om energi med någon senare gäst istället.

 3. Mjo, känns som det Tobias bröt av där eftersom det höll på att glida från ämnet för mycket. Men mera energipolitik i poden! Har saknats!

  1. Very true. You must treat your clients like gold and they will come back. For example, I recently used Auto Shipping Network to ship some cars to Germany. They treated me with respect and very honest the whole time. I was very happy.

  2. I’m amazed, I have to admit. Seldom do I encounter a blog that’s equally educative and entertaining, and without a doubt, you have hit the nail on the head. The issue is an issue that too few folks are speaking intelligently about. Now i’m very happy I found this in my search for something relating to this.

  3. Elena 29 settembre 2009 RispondiCiao Elena, ma che meraviglia il quilt, davvero stupendo, bravissimissima! Anche a me piace Halloween!! Sono sicura che sarà una serata da brrrivido!!! baci Elena

  4. Hinnye! Hogy miket nem átallott írni hirtelen felindulásból ez a gonosz intergaktikus kritikus. Abcúg, Odo, le vele!Közfelkiáltással bannoljuk ki innen! Anonim Al… koholista helyett …akváltó

  5. dduck “So much for specificity.”Stupid question, sensible answer, crappy remark.NO one can be specific about any budget balancing predictions. BTW: please give us Obama’s specific answer on balancing the budget. Is it in his “plan”?. Can’t find it. Help, EJD.

 4. Bra avsnitt!

  Tänkte först att ni var lite för snälla mot henne men insåg efter ett tag att det upplevdes så eftersom Gudrun svarade rakt och klart på de flesta frågor ni ställde och att ni därför inte behövde tjata och ifrågasätta så mycket. Vi är inte överens om allt i politiken men man kan inte annat än respektera Gudrun i hennes yrkesroll.

 5. Jag förstår inte varför FI är emot prostitution. Jag hajar ju att trafficking är ett förfärligt inslag i industrin – men då måste man väl lägga resurser på att motverka DET – inte ge upp genom att bestraffa kvinnors rätt till deras sexualitet. Det blir motsägelsefullt, ideologiskt, att ena stunden hylla kvinnans rätt till sin egen kropp, och å andra sidan tabubelägga just det.

 6. @ Marcus – Hur likställer du kvinnors rätt till deras sexualitet med prostitution?

  Tydligt och väl svarat Gudrun. Tänk om röstsystemet var utformat så att alla fick två röster?
  Fortfarande skulle det vara demokratiskt rättvist och lika mellan alla. Däremot skulle partikartan ritas om så det ryker!

 7. Don West is an EXCEPTIONAL investigative attorney – in the old school fashion of the lawful search for justice and TRUTH.When the final transcripts of this are over the biggest cigar needs to be handed to Mr. West, he is an exceptional legal representative.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>