27. Stig Henriksson

stig_henrikssonVeckans gäst är vänsterpartisten och kommunalrådet Stig Henriksson från Fagersta. Vi pratar om avfolkning, integration, skolan och om kommunpolitik i allmänhet. Vilka frågor löses lämpligast på kommunal nivå och vilka löses på andra nivåer?

Stigs boktips är inte mindre än tre böcker. Norwegian Wood av Haruki Murakami, Hundra år av ensamhet av Gabriel García Márquez och Vredens druvor av John Steinbeck.

Detta avsnitt är sponsrat av Jernkontoret.

Lyssna här nedan, ladda ner filen, prenumerera på feeden eller prenumerera på iTunes.

2 reaktion på “27. Stig Henriksson”

  1. Vilken otroligt trevlig människa denne Stig Henriksson verkar vara! Lugn, sansad, saklig och inte en enda gång pratade han skit om andra partier! Är han verklig? Har aldrig hört en sån politiker. Jag är inte vänsterpartist, men det var väldigt vad han påverkade mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *