5 reaktioner på ”22. Hans Linde”

  1. Nu får du skärpa dig Kristoffer!! Okej att din politiska åsikt skiner igenom men nu är du rent av respektlös…

      1. Hans blir avbruten och nästintill utskälld för sina åsikter, bara för att ni inte håller med. Har gillat er pod starkt men nu känns det mest som att ni försöker övertyga alla att era åsikter är de rätta, tråkigt.

        1. Håller med Ebba. Gillar initiativet men podden har blivit för mycket medhårs- resp. mothårsstrykande utifrån era (Tobbe och Kristoffers) egna liberala åsikter. Samtalet och intervjun blir väldigt lidande av det. Tyvärr.

  2. Kan bara hålla med ovanstående kommentarer. Men vill ni ställa frågor på det lite ”coola” och omogna sättet som Kristoffer gör angående t.ex. Afghanistan, så får ni iaf låta folk svara utan att bli avbrytna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *