38. Åsa Wikforss

asaPolitiken är ofta en kamp om verklighetsbilder. Men vad är sant och vad är hittepå? För att reda ut hur människors förhållande till kunskap fungerar bjöd vi in filosofen Åsa Wikforss. Vi får veta mer om bland annat faktaresistens, bekräftelsebias och in-group-bias. Men sånt gäller ju bara andra, eller?

Lyssna här nedan, prenumerera på feeden eller prenumerera på iTunes.

En reaktion på ”38. Åsa Wikforss”

  1. Äntligen en ”politisk” Pod som, med praktiska exempel, får politiker och experter att svara på frågan som ställdes utan att slingra sig. Gillar era genomtänkta frågeställningar och nyanserat men roliga insikter. Det diskussionsklimatet ni har i poden skulle man vilja ha på alla sociala medier. Tack för ett utmärkt Pod.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *