4 reaktioner på ”50. Henrik Johansson”

 1. Oj vilket haveri!
  Dum ide´ att bjuda in en gäst bara för att skälla ut honom för att han varit kritisk.
  Kristoffer tappar det verkligen och låter inte Henrik förklara.
  I det här avsnittet skippar man formen med introduktion och politiska förslag för att använda mer tid till att skälla ut Henrik.
  Om man inte är intresserad av att höra en förnärmad Kristoffer göra bort sig så gå vidare i serien.

  Hela Kristoffer och Tobias politiska grund verkar komma ur anekdotisk bevisföring och det funkar bevisligen sämre mot antidemokratiska personer och Nazister.

 2. Problemet med ”reaktionära rörelser” är att de inte äger något existensberättigande i sig själva. En anti-rasist är beroende utav rasister och kretsar runt dem som månen snurrar runt jorden. Anti-rasisten är ingenting utan en rasist omkring sig och saknar den rasister så jagar den tills den hittar någon, även om den måste greppa efter halmstrån.

  Jag antar att man kunde kalla anti-rasisten för ”rotlös” för att knyta an till tidigare diskussioner. Den behöver en bättre grund att vila och bygga på. ”Get a life!”

  Jag har inte lyssnat klart än, men ni nämnde att ni gillade den feedback som ni fick efter Sjöstedt så jag vill bara tillägga att jag tycker att ni gör ett bra jobb. Ett riktigt bra jobb. Jag gillade intervjun med Kasselstrand och jag gillar det som jag har hört hittills i den här och jag stämmer inte in i kritiken.

  1. Liberalismen, kvinnorörelsen och arbetarrörelsen har alla varit reaktionära jag hoppas du finner dem berättigade idag.
   Extrem högern kan väl också kallas reaktionär.

   1. Nej, jag stödjer inte reaktionära rörelser, bara rörelser som agerar. Rörelser som är konstruktiva och som står på en egen grund.

    Liberalism och kvinnorörelsen har jag ingenting till övers för. Arbetarrörelsen är jag inte bekant med.

    -Vad är det som är så bra med liberalism? För att göra en lång historia kort så ser vi tydligt att den som ger dig rättigheter eller friheter också kan ta dem ifrån dig.

    Liberalism erbjuder vackra tankar, fina ord om jämställdhet, frihet och rättigheter men det där är bara tomma ord och påhittade värden. De är bitcoins som liberala politiker erbjuder folket för att vinna röster.

    -Feminismen är lika avskyvärd idag som när den grundades och den har grundligt skadat kvinnorna i vårt samhälle. Vad gäller kvinnlig rösträtt så är det uppenbart för mig att det var fel väg att gå. Istället för att utöka rösträtten och att plana ut den så att alla röster är lika mycket värda så behöver vi ett system där bara de smartaste och sundaste är med och avgör i frågor som gäller nationen. Vad gäller aborter osv så beter sig unga tjejer väldigt vårdslöst och ovärdigt.

    Jag skulle sammanfatta den så kallade kvinnorörelsen som ännu en vänstervriden rörelse som utger sig för att vara en sak men som i verkligheten är en helt annan och den har verkligen inte gjort någonting gott för kvinnor.

    ”Extrem högern” är inte särskilt precist. Jag är tveksam till att den skulle kunna kallas reaktionär men du får gärna förklara varför du menar så.

    Det är tydligt att vi ser väldigt olika på samhällets utveckling. Ha det bra, Verner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *