25 reaktion på “46. Gustav Kasselstrand”

 1. Nästan alla argument Kristoffer kom med baserades ju på hans känslor och hans personliga upplevelser, Ledsen men det ger han inte mer rätt bara för att x person är trevlig eller att x ställe är farligt att vara på, Riktigt roligt att höra en svensk politiker som inte låter sig styras av personen han blir intervjuad utav! Precis vad vi behöver, Någon som argumenterar bra men samtidigt lyckas vara underhållande.

 2. Verkligen helt fenomenal insats av Gustav! Otroligt bra och intressant debatt som jag hoppas många kommer lyssna på.
  Heja AFS!

 3. Känns som om utfrågarna mest ägnar sin tid åt att berätta vad de tycker och virtue signalera.

  Känns så där att lyssna på folk med en ganska begränsad livserfarenhet avbryta ett intressant resonemang med att om och om igen berätta om sig själva.

   1. Nu ber jag om ursäkt då jag svarar för Magnus men även jag anser att ni agerar otroligt oprofessionellt. Ni avbryter Gustav konstant samt argumenterar med egna subjektiva händelser som inte är relevanta i sådana här diskussioner. När Gustav presenterar att det invandrares överrepresentation samt att all forskning visar att invandring är en ekonomisk katastrof för Sverige så argumenterar ni för ”jag tycker inte så/det är din åsikt/jag har en annan åsikt”.

     1. Ärligt talat så var det underhållande att det blev tjafs speciellt när det är en partiledare ni snackar med för då vet man vad man kan förvänta sig för något i debatter han kommer att ha i framtiden.

    1. Även oerhört tragiskt när en av utfrågarna(Skalle-Per) säger
     att Sverige som nation med kultur och historia inte är så viktigt utan han är världsmedborgare, ja helt enkelt en globalist som uppenbarligen skiter fullständigt i Sverige. En konsument som alla andra som inte bryr sig om sitt eget land.
     Allting dessa två utfrågare sa gick ut på att bagatellisera nuvarande negativa utveckling i Sverige som varit extrem de senaste 10 åren. Ingen bildning, historielöst och rent av korkat.
     Sverige är på väg rakt ner i skiten och dessa två står och spelar på läppen. Det är ju så tragiskt på så många plan.

   2. Ni ville prata mer om era egna åsikter än att lyssna på Kasselstrands argument. Skippa gästen och ”intervjun” då och podda bara rakt av, där ni sitter och postar era åsikter rakt av.

 4. Riktigt bra insats av Gustav, den mannen går från klarhet till klarhet! Däremot tycker jag att ni som värdar borde vara mer pålästa om ni skall försöka bryta in stup i kvarten. Jag tror i stort sett bara att jag hörde en massa substanslösa känsloargument.

 5. Intressant intervju och kul att ni ville bjuda in Gustav trots att ni tycker olika 🙂 De vita rymdimperiet här kommer vi! 🐸

 6. Roligaste skämten:

  -Sverige måste ha invandring eftersom: Flygplan.

  -Jag är inte PK, röstar faktiskt på Centerpartiet.

  Kristoffer Appelqvist, Komiker

 7. Jag får se om det blir MED, SD eller AFS på valdagen. Bra intervju med intressanta infallsvinklar. Intervjuerna är emot nationalstaten Sverige och det är en legitim åsikt. Gustav står upp och kämpar för nationalstaten vilket är varje svensks plikt.

  1. MED borde inte vara något alternativ om du är Nationalist, Jag förstår besvikna borgare som väljer dom men inte nationalister.

 8. Ja vad ska man säga att komma med argument som att du kan ju flyga till Asien på semester och återvända efter 2 veckor så varför kan inte människor få komma till Sverige och stanna här håller ju inte någonstans, enbart löjeväckande och ogenomtänkt.

  90% av gruppvåldtäkterna i Sverige begås av utomeuropeiska invandrare(period 2012-2017), 25% av de utomeuropeiska invandrarna som begår gruppvåldtäkter är afghaner.
  Därför så är afghaner en extrem högriskgrupp och ska inte vara välkomna i Sverige även om ”orphan-Annie from hell” tycker detta.

  Dagens asgarv, ”jag känner Özz Nujen han är en jättebra människa en av de bästa jag känner”. Ja just det och där blev Bagdad-Bob av med sitt jobb.
  Frågan är ju vad känner man för människor då om Özz är så himla vettig, varför sitta och täcka upp för den lilla hycklaren.
  Özz är etnonationalist och kurd, han drömmer om ett Kurdistan som inte kommer att existera under hans livstid om ens någonsin. Dock så hatar Özz svenska nationalister och har gjort karriär på att prata om hur hårig han är och hur patetiska svenskar är, det värsta är att Özz har aldrig varit rolig.
  Özz har varit en reklampelare för invandring och har försökt att hjärntvätta den vanlige svensken att se ner på sig själv.

  Nu är Özz arg för han syster är asyladvokat och svågern och fadern driver flyktingboende. De lever på invandringsindustrin idag och deras ofrivilliga sponsring av Sveriges värsta terrordåd genom tiderna är inte bra för affärerna. Özz är så arg att han skyller allting på Janne Josefsson och lägger själv ut en video på youtube där Özz framstår som en idiot, respektlös galning och psykopat.
  Men han är ju en jättebra kille eller?
  Özz är en opportunist som visade sitt sanna jag i intervjun med Janne Josefsson, en riktig skitstövel trots allt.
  Soran Ismail en annan framgångssaga, har gjort karriär på att rasistförklara svenskar och varit mer PK än alla andra. Han är en simpel våldtäktsman. Så vad var så himla bra med massinvandring och mångkultur egentligen? Tydligen dålig humor och våldtäkter.

  Ni låter ju som två 15-åringar som försöker diskutera politik och kör personliga anekdoter hela tiden samt givetvis känsloargument som men det är ju synd om dem.
  Det är inte en seriös intervju att sitta och köra känsloargument.

  Man får ju känslan av ni är med i någon sekt, ni är ju inte med på banan för fem öre.

  1. Håller med i din analys till 100%. Tilläggas kan att programledarna inte kan någonting om vad självförsörjning innebär. Det kan man inte förvänta när åtminstone en av dem bor 80 meter från Södermalmsgränsen. Undrar om han har bilförsäkring och hemförsäkring? Herregud vilka fåntrattar. Stolt över att få höra att i Finland betraktas svenskarna som fjolliga. Fy fan vilket stolpskott!

 9. Kul avsnitt!

  Blir självklart AfS i valet. Att ersätta svenskarna med folk från tredje världen är inte önskvärt.

  ”Jag är höger, röstar på Centern” – avsnittets guldkorn!

 10. Blev lite imponerad av Kasselstrand även om jag inte delar dennes ideologi eller fantasikalkyl. Men killen kan tala begripligt och argumentera för sina åsikter.
  Känns lite som Kristoffer och Tobias har svårare i sin roll när det inte handlar om att gnälla på staten och ta märkliga exempel ur livet som skall påvisa att individualism gör Världen bättre.

  1-0 till Kasselstrand.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *